dilluns, 10 de desembre del 2012

Junts o separats?

Hola a tots!!

Avui us deixem una notícia que creiem que pot crear debat i és interessant de saber per veure quines són les futures expectatives que ens trobarem en un futur sobre el món en què estem i estarem encara més inmersos d'aquí en endavant. 


Volen fer una reforma de manera que se separin els estudiants per sexes així com també elaborar un uniforme independent per cadascú de manera que hi hagi una diferenciació de sexes (masculí i femení).

Tot i que Wert diu que no hi haurà una discriminació de sexes, raça ni religió tothom sap com acaben aquestes coses, si se separen nens i nenes a les escoles després (potser) costarà més que se socialitzin i tinguin les mateixes relacions entre ells com les que es tenen actualment a escoles on encara no s'ha establert aquesta reforma. 

Com a futures educadores pensem que això no és un pas endavant sinó que sembla que cada vegada anem més enrere, de veritat creieu que així avançarem?

Esteu d'acord amb aquesta nova reforma?

Esperem les vostres opinions,

FINS AVIAAT! 

5 comentaris:

  1. Lo que si que esta clar, es que esta persona tant despreciable està intentant fer-nos tornar a reviure temps passats de repressió franquista. En comptes de avançar per obtenir sistemes més actuals d'ensenyament i aprenentatge, així com noves propostes didàctiques per a la millora de la qualitat educativa, aquesta "persona" està intentant que retrocedim als antics temps d'escola, on es separava per sexes, anaven tots iguals, els profes eren deus capaços de castigar a la jove humanitat i el castellà era la única via de comunicació...
    Això em fa pensar que realment els temps estan molt malament i si no fem alguna cosa ara mateix, estem abocats a la nostra pròpia autodestrucció social i cultural...

    Per cert, un tema molt bo per a parlar-ne ;) seguiu així!

    ResponElimina
  2. Lo que faltaba...Que nos separen por sexos... Se empieza así y se acaba con que las mujeres estudien ''cosas de mujeres'' y los hombres estudien ''cosas de hombre'' Pero bueno, del señor Wert yo ya me lo espero todo...Lo único que le deseo es que pise una pieza de LEGO descalzo cada vez que diga algo estúpido, incoherente e irracional por esa boquita suya, a ver si así la cierra.

    ResponElimina
  3. Bé, definitivament el que preten el senyor Ministre amb aquesta llei és una segregació, no només escolar sinò social.
    Amb la Reforma( com li diu ell), preten '' ESPAÑOÑOZAR A LOS NIÑOS ESPAÑOLES '', paraules textuals. Aquí s'estàn bareijant conceptes de cultura, identitat nacional i altres coses amb la educació i això és inacceptable.

    ResponElimina
  4. Com ha dit el publicista Risto Mejide en els darrers dies: "Como sigan rebajando la calidad de la educación al final sólo podremos formar políticos." No necessitem gent amb poder que ens mani, necessitem gent amb seny i que sap del que parla que ens pregunti la nostra opinió. El tema d'educació i les modificacions que s'estan fent (o proposant) se'ls esta escapant de les mans... Parlen d'educació sense saber què és.

    ResponElimina